http://schema.org/InStock
Beschikbaarheid: Op voorraad
Afmetingen: 24.00cm x 17.00cm x 0.75cm
Custom Field 1 (UPC): 212

Prijs: €29.50

- +

Dit boek behandelt een nieuwe, onderbouwde theorie over de zwaartekracht, de ware aard van het elektromagnetisch veld en de vorm van het atoom. De auteur stelt daarmee de waarheden en de orthodoxieën uit het verleden ter discussie.

Ondanks de mogelijke weerstand van conservatieve academici wegens de regelrechte aanval op enkele fundamentele wetten, zullen zij rekening moeten houden met deze theorie die uitermate consistent is en een grote vooruitgang zal betekenen in het wetenschappelijk onderzoek.

Nog altijd geloven velen in een creatietheorie met een intelligente schepping vanuit het niets. Meer en meer wetenschappers plaatsen vraagtekens bij de gevestigde opvattingen en vinden dat nieuwe inzichten dringend welkom zijn, omdat men vaststelt dat recente experimenten naar een dood spoor leiden of omdat men eindeloos blijft ronddolen in een abstract wiskundig labyrint zoals de snarentheorie. Een groeiend aantal mensen is bezorgd omdat er een terugkeer plaatsvindt naar het mysticisme en allerhande mythes. De wereldgemeenschap heeft behoefte aan een nieuw paradigma.

Is het mogelijk dat deze theorie het ultieme antwoord en de waarheid biedt? Is dit de theorie over alles of is het een nieuwe fysica? Het is een totaal nieuwe kijk op de materie, het leven, het heelal en ons universum. Ondanks het revolutionaire karakter van de voorstelling van het fundamenteel kleine en de unieke beschrijving van onzichtbare verschijnselen, zoals het krachtveld en het atoom, blijft deze theorie op de meeste punten consistent met de klassieke en moderne natuurkunde, althans wat betreft het waarneembare.

Was er een begin of is het een eeuwig zijn?

We laten het woord aan de auteur en het oordeel aan de lezer.

Dit boek is bestemd voor iedereen die interesse heeft in de wetenschap en een antwoord zoekt op de grote vragen over ons bestaan. Enige basiskennis van wiskunde en fysica is welkom, onder andere bij de beschrijving van het krachtveld en de analyse van beweging en energie. Doch, men kan zich zonder die kennis laten meeslepen in de gedachtewereld van de geleerden en filosofen uit het heden en verleden.

Titel: Revolutie in het botsende heelal
Auteur: Laurent Vandereviere
Uitgever: Lineke Eerdmans
Eerste druk: december 2016
ISBN: 9789492329103
Aantal pagina's: 212
Prijs: € 29,50