Aanbevelingen

De begeleiding door Lineke, van de eerste twee zinnen tot het eindproduct in de band is prima. Haar ‘stille kracht’ is stimuleren, corrigeren en adviseren omtrent de uiteindelijk vormgeving. Warm aanbevolen! 

Lineke helpt je over de startdrempel en houd je al stimulerend en corrigerend aan het werk. En ze geeft goede adviezen over de vormgeving van het boekwerk. Haar kracht is: professionaliteit gecombineerd met prettige bejegening. 

Zonder Lineke zou ik geen boek hebben geschreven. Vanaf de eerste alinea tot de laatste punt was ze mijn steun en toeverlaat. 

Bij schrijven en Himalaya tochten heb je gidsen nodig. In de bergen heten ze sherpa’s , bij het schrijven uitgevers. Lineke is zo’n gids; ze moedigt aan, corrigeert, leeft mee en rust niet voordat er resultaat is. Ik had haar niet kunnen missen.

Wim Speets

Lineke heeft ons begeleid als redacteur tijdens het schrijfproces van ons jeugdboek, "Elyson". Lineke's professionele houding en toewijding hebben een aanzienlijke impact gehad op de kwaliteit van ons boek. Haar enthousiasme, positief kritische blik, gecombineerd met haar punctualiteit, maakte het een plezier om met haar samen te werken.

Lijsje den Hartog en David Grote Beverborg

Wat betreft Uw bijdrage in het ontwerp, de begeleiding en het uiteindelijke resultaat van de beschrijving van mijn theorie in “ons” boekje “Revolutie in het botsende heelal” is dat het perfect en foutloos is uitgegeven en kan hierbij iedereen Uw diensten aanbevelen.

Laurent Vandereviere

Lineke Eerdmans was erg betrokken bij de totstandkoming van mijn boek. Ze gaf waardevolle feedback en bruikbare tips, maar liet het persoonlijke verhaal intact. Samen kwamen we tot een mooi eindresultaat. 

Michel van Dam

Ik had een een briljant idee, en Lineke faciliteerde dat! 

In de zomer bedacht ik een plan voor een boek, Lineke dacht vanaf het begin mee!

Een raamwerk werd gemaakt, en we gingen knallen!

In 4 mnd tijd werd het idee een boek, en wat voor een!!

Lineke is mega betrokken, kritisch, oplossingsgericht en echt altijd bereikbaar (we hebben een keer om 00:00 gebeld en mijn mails van 01:44 werden in 5 min. beantwoord)

Lineke is een echte vakvrouw en heeft binnen haar netwerk de beste professionals verzameld waardoor alles vlot en effectief verliep met een nòg betere kwaliteit dan in mijn droom! 

Blij en dankbaar ben ik (en inmiddels mijn lezers) met de begeleiding van Lineke!

Ga je een boek schrijven? Dan MOET je Lineke hebben als je echt topresultaat wilt!

 

Jacquelien van de Hoef

Voor mij is Lineke Eerdmans een onontbeerlijke schakel geweest bij het totstandkomen van mijn prachtig vorm- en uitgegeven gebonden boekwerk. In alle fases van het traject heeft zij mij op een kritisch constructieve manier ondersteund bij het maken van de noodzakelijke keuzes: zowel bij de gedetailleerde manuscriptbeoordeling, waarin alle vereisten uitgebreid aan de orde komen, en de grondige (eind)redactie als bij de vormgeving, druk en marketing (trailer, posters, boekpresentatie, boekhandels, publiciteit) van het uiteindelijke resultaat.

Daarnaast heeft Lineke ook uiting gegeven aan een persoonlijke verbondenheid, met het onderwerp, het verhaal en met mijzelf. Dat betekent voor mij een belangrijke meerwaarde, die in het hele proces voortdurend tot een optimale samenwerking heeft geleid.

Pieter Franszen