Revolutionaire doorbraak in de natuurwetenschappen

De Algemene relativiteitstheorie van Einstein is behept met fundamenteel foutieve redeneringen en conclusies. Dit is aangetoond door Laurent Vandereviere, autodidact in fysica.

Bij de wetenschappers van het CERN groeit de twijfel over de huidige beschrijving van het standaardmodel wegens keer op keer teleurstellende resultaten bij gedane experimenten.  In Antarctica (IceCube Neutrino Observatory) gooien wetenschappers de handdoek in de ring en is de zoektocht naar een van de meest mysterieuze elementaire deeltjes in het universum opgegeven. Er circuleren geruchten over de nood aan een nieuwe fysica. Vandereviere legt na jarenlange studie de constructie van het onzichtbare krachtveld bloot en opent hiermee de weg naar een groot ontdekkingspotentieel.

 

Wie algemene relativiteitstheorie hoort, denkt meteen aan Albert Einstein en zijn notoire stelling E = mc². De impact van deze stelling op de hedendaagse fysica valt niet te onderschatten. Meer dan een eeuw nadat Einstein zijn stelling voor het eerst deelde met de wereld, kondigt zich een nieuwe revolutionaire doorbraak aan in de natuurwetenschappen. Na meer dan 20 jaren studie, ontdekt Vandereviere als eerste dat Einsteins theorie is afgeleid van een meer fundamentele formule en dat de verschijnselen tijddilatatie en lengtecontractie anders geïnterpreteerd moeten worden.

 

Vandereviere poneert dat de enige correcte stelling E = V is en dat E = mc² er een speciale afgeleide van is en de maximale botsingsenergie uitdrukt die een massa kan bezitten. Dit blijkt onomstotelijk uit een correcte toepassing van de proef van Michelson en Morley, rekening houdend met het krachtveld die Vandereviere voorstelt in zijn theorie.

 

De vinding van Vandereviere is revolutionair, omdat het impliceert dat in ons universum de werkelijkheid wordt bepaald door een onzichtbaar maar reëel en onmisbaar krachtveld en dat lichtsnelheid en tijd niet constant zijn op lange termijn. Het heelal heeft geen begin en geen einde. Al wat er is, is er altijd al geweest maar continu onderhevig aan transformatie. Evenzo zullen we onze kijk op de bouw en werking van het atoom fundamenteel moeten wijzigen.

 

Vandaag legt Vandereviere – wetenschapper van Belgische bodem – zijn stelling voor aan het publiek door de voorpublicatie van zijn theorie E = V waarvan de vondst beschreven wordt in het boek Revolutie in het botsende heelal dat zeer binnenkort zal verschijnen. De invloed die deze stelling zal hebben op toekomstig wetenschappelijk onderzoek, en daaruit voortvloeiende toepassingen, valt niet te overzien.