Auteurs­begeleiding

Hulp nodig in het schrijfproces?

Je wilt een verhaal delen met de wereld, of een groep mensen, maar weet niet waar te beginnen? Of je bent bezig met schrijven en loopt tegen blokkades aan? Of je vraagt je af hoe je meer diepgang in het verhaal kunt aanbrengen? En hoe je de lezer kunt betrekken in jouw verhaal? Allemaal zaken waarbij auteursbegeleiding jou kan helpen.

Levensverhaal

Een levensverhaal opschrijven maakt een auteur kwetsbaar. Het kan daarnaast moeilijk zijn je verhaal boven het beschrijvende niveau uit te tillen en jouw beleving over te brengen aan de lezer. Het is mijn kracht je daarin bij te staan en tips en sturing te geven. Samen komen we tot de kern.

Schrijf je voor het eerst een boek, dan is het soms zoeken naar de opbouw, de stijl die je hanteert en de hoeveelheid informatie die je wilt verwerken. Ik help je om jouw verhaal te vertellen, met een treffende spanningsboog en op een wijze die bij jou past.

Van idee tot gedrukt exemplaar

Loop je rond met een idee voor een boek en wil je graag sparren over hoe het schriijven en maken van een boek in zijn werk gaat? Daar kan ik je uitgebreid over vertellen. Tijdens het proces van auteursbegeleiding zullen we die zaken ook blijven bekijken. Met een duidelijk doel voor ogen: jouw verhaal naar buiten brengen in een mooie boekuitgave!

Ik kan je adviseren in het totale traject van het schrijven van een synopsis, het werken aan je manuscript, de vormgeving van je boek, tot het printen en publiceren.

Wil je een prijsopgaaf, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze wordt binnen 1 week beantwoord.